Κίνα Αγωγοί κραμάτων αλουμινίου κατασκευαστής

Σύνθετα Temp 120℃ εργασίας πυρήνων αγωγών αργιλίου ινών άνθρακα CFCC - 160℃

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Guangdong, Κίνα (Ηπειρωτική)
Μάρκα: XYHY
Πιστοποίηση: ISO9001/CCC
Αριθμό μοντέλου: 150/30 200/30 300/40 400/50 500/55 800/80 900/80
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: Διαπραγματεύσιμο
Τιμή: Negotiable
Συσκευασία λεπτομέρειες: Νέο ξύλινο τύμπανο, εξέλικτρο, κύκλος ή σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη
Χρόνος παράδοσης: Σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη, συνήθως 2-4 εβδομάδες.
Δυνατότητα προσφοράς: 600 χιλιόμετρο/χιλιόμετρα το μήνα

Λεπτομερής ενημέρωση

Αριθμό μοντέλου: 150/30 200/30 300/40 400/50 500/55 800/80 900/80 Υλικό: Alunimiun
Δομή: Συμπαγή Τρέχουσα ικανότητα μεταφοράς: ΥΨΗΛΟΣ
Ευελιξία: Καλός Τύπος: Υψηλής τάσης
Apllication: Γραμμή υπερυψωμένης, μετάδοσης υψηλής τάσης εναέρια
Υψηλό φως:

αγωγός γραμμών μετάδοσης

,

Αγωγός ACCC

Περιγραφή προϊόντων

Σύνθετος αγωγός πυρήνων ινών άνθρακα αλουμινίου CFCC υψηλής τάσης

 

 

Γρήγορες λεπτομέρειες

 

Πρότυπος αριθμός: 150/30 200/30 300/40 400/50 500/55 800/80 900/80
Υλικό: Αλουμίνιο
Εφαρμογή: Υπερυψωμένος
Εκτατή δύναμη πυρήνων: 2100MPa, 2400MPa
Θερμοκρασία εργασίας: 120℃, 160℃
Ευελιξία: Καλός
Δομή: Στερεό
Τρέχουσα ικανότητα μεταφοράς: Υψηλός
Πιστοποιητικό: ISO9001/CCC
Προσαραγμένος: IEC, DIN, ASTM, BS, πρότυπα UL

 

 

Συσκευασία & παράδοση

  • Λεπτομέρειες συσκευασίας: Νέο ξύλινο τύμπανο, εξέλικτρο, κύκλος ή σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη
  • Χρόνος παράδοσης: Σύμφωνα με το αίτημα του πελάτη, συνήθως 2-4 εβδομάδες.

 

Περιγραφή

 

Ο σύνθετο πυρήνας αγωγών αλουμινίου ή ACCC είναι ένας τύπος «υψηλής θερμοκρασίας χαμηλός-κρεμά» (HTLS) υπερυψωμένος αγωγός ηλεκτροφόρων καλωδίων που κατασκευάζεται από περισσότερους από 20 διεθνείς κατασκευαστές αγωγών. CTC σφαιρικό (στο παρελθόν σύνθετη εταιρία τεχνολογίας) ανέπτυξε την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας τεχνολογία. Ο σύνθετος πυρήνας του αγωγού ACCC κατασκευάζεται σύμφωνα με ASTM B987/B987M - 17 «τυποποιημένη προδιαγραφή για Thermoset ινών άνθρακα το σύνθετο πυρήνα πολυμερών μητρών (CFC) για τη χρήση στους υπερυψωμένους ηλεκτρικούς αγωγούς.»

Είναι σε θέση να φέρει περίπου δύο φορές περισσότερο τρέχοντα απ' ό, τι ένα συμβατικό χάλυβας-ενισχυμένο αλουμίνιο-αγωγός καλώδιο καλωδίων (ACSR) του ίδιου μεγέθους και του βάρους, που καθιστά το δημοφιλές για την τοποθέτηση όπισθεν μιας υπάρχουσας γραμμής μετάδοσης ηλεκτρικής δύναμης χωρίς να πρέπει να αλλαχτούν οι υπάρχοντες πύργοι και οι μονωτές.

Εκτός από την εργασία και την αποταμίευση υλικών, μια τέτοια βελτίωση μπορεί να εκτελεσθεί ως λειτουργία «συντήρησης και επισκευής», χωρίς τη μεγάλη επιτρέποντας διαδικασία που απαιτείται για τη νέα κατασκευή.

ACCC έχει ως σκοπό να λειτουργήσει συνεχώς στις ανυψωμένες θερμοκρασίες και έχει άριστο να κρεμήσει χαρακτηριστικά μέσω έξω της λειτουργούσας σειράς. ACCC είναι η σωστή επιλογή εάν reconductoring των υπαρχουσών γραμμών απαιτείται για να ενισχύσει την ικανότητα μετάδοσης. Αυτός ο αγωγός προσφέρει πολύ τις απώλειες γραμμών loaw και τις άριστες μόνος-μετριάζοντας ιδιότητες. Λόγω του είναι υψηλής αντοχής στην αναλογία βάρους, ACCC μπορεί να χρησιμοποιηθεί με τις μακροχρόνιες εκτάσεις που ρίχνει το κόστος των δομών στις καινούργιες γραμμές.

 

 

Προδιαγραφή

 

Ο σύνθετος ενισχυμένος πυρήνας αγωγός ινών άνθρακα περιλαμβάνει κυρίως τον ανθεκτικό στη θερμότητα σύνθετο πυρήνα ινών άνθρακα αγωγών κραμάτων αργιλίου που ενισχύεται και ανοπτεί το διαμορφωμένο σύνθετο πυρήνα ινών άνθρακα καλωδίων αργιλίου που ενισχύεται, που έχει τα πλεονεκτήματα της άριστης απόδοσης αντίστασης θερμότητας, υψηλή εκτατή δύναμη, χαμηλός κρεμήστε, μικρό βάρος, αντίσταση διάβρωσης, χαμηλότερο κόστος, κ.λπ. Επομένως, τα προϊόντα μπορούν να χρησιμοποιηθούν ευρέως στην επέκταση ικανότητας και την αναδημιουργία των παλαιών γραμμών, κατασκευή των καινούργιων γραμμών και ως λεωφορείο των σταθμών παραγωγής ηλεκτρικού ρεύματος. Εκτός αυτού, είναι επίσης κατάλληλοι για τις γραμμές με τους ειδικούς κλιματολογικούς και γεωγραφικούς όρους όπως η μεγάλη έκταση, οι υψηλές πτώσεις, η σοβαρή ρύπανση, οι βαριές περιοχές τήξης, κ.λπ.

 

 

Δομή

 

Ο αγωγός ACCC αποτελείται από έναν υβριδικό πυρήνα άνθρακα και ίνας υάλου που είναι τυλιγμένος με τα τραπεζοειδή διαμορφωμένα σκέλη αργιλίου.

 

 

Χαρακτηριστικά


Έναντι των κανονικών αγωγών, ο αγωγός ACCC έχει τα ακόλουθα πλεονεκτήματα:

Ικανότητα γραμμών αύξησης:
Ο αγωγός ACCC μπορεί να φέρει μέχρι δύο φορές το ρεύμα των συμβατικών χάλυβας-ενισχυμένων αγωγών λόγω της υψηλής θερμοκρασίας ικανότητάς του.
Μετριάστε θερμικό κρεμά:
Ο σύνθετος πυρήνας άνθρακα του αγωγού ACCC έχει έναν πολύ χαμηλότερο συντελεστή της θερμικής επέκτασης έναντι του χάλυβα, του αλουμινίου, ή άλλων υλικών πυρήνων.
Μειώστε τις απώλειες γραμμών:
Υπό τους ισοδύναμους όρους φορτίων, ο αγωγός ACCC μειώνει τις απώλειες γραμμών από 30 σε 40% έναντι των χάλυβας-ενισχυμένων αγωγών της ίδιων διαμέτρου και του βάρους.
Βελτιώστε την αποδοτικότητα συστημάτων:
Η πρόσθετη ανοπτημένη περιεκτικότητα σε αλουμίνιο του αγωγού ACCC βελτιώνει την αγωγιμότητα και μειώνει τις απώλειες γραμμών, οι οποίες μπορούν να βελτιώσουν τη γενική αποδοτικότητα συστημάτων.

Δαπάνες προγράμματος μείωσης:
Ο αγωγός ACCC μπορεί να μειώσει το κόστος τις υπάρχουσες γραμμές ή οι νέοι διάδρομοι λόγω της μεγαλύτερης δύναμής του, που μειώνεται κρεμούν, και αυξανόμενη ικανότητα.
Μειώστε τις απαιτήσεις παραγωγής, συντηρήστε τα καύσιμα & μειώστε τις εκπομπές:
Η δυνατότητα του αγωγού ACCC να μειωθούν οι απώλειες γραμμών μπορεί να παρέχει τις σημαντικές μειώσεις της κατανάλωσης καυσίμων και τις σχετικές εκπομπές τους για τις πηγές ορυκτού καυσίμου ή να βελτιώσει τη γενική αποδοτικότητα και την οικονομική επίδοση των ανανεώσιμων πόρων. Η αυξανόμενη παράδοση δύναμης μπορεί επίσης να μειώσει την απαίτηση για τις νέες πηγές ενέργειας.
Μειώστε το ηλεκτρομαγνητικό επίπεδο τομέων:
Ο μικρότερος θερμικός συντελεστής επιμήκυνσης του αγωγού ACCC μπορεί να οδηγήσει σε μια μείωση του μαγνητικού πεδίου κάτω από τη γραμμή λόγω της διατηρώντας μεγαλύτερης απόστασης εκκαθάρισής του στο ίδιο τωρινό επίπεδο.

 

 

Χαρακτηριστικά γνωρίσματα

  • Ιδιαίτερα ενέργεια αποδοτική και δροσερή
  • Άριστη δύναμη στην αναλογία βάρους
  • Υψηλής τάσης ικανότητα μεταφοράς
  • Άριστος κρεμήστε χαρακτηριστικά
  • Χαμηλές παράμετροι φόρτωσης αέρα και πάγου

 

Σύνθετα Temp 120℃ εργασίας πυρήνων αγωγών αργιλίου ινών άνθρακα CFCC - 160℃ 0

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά