Κίνα Αγωγοί κραμάτων αλουμινίου κατασκευαστής
Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Scott chou

Τηλεφωνικό νούμερο : 13802800191

WhatsApp : +8613802800191

Free call
Guangzhou Xinyuan Hengye Power Transmission Device Co., Ltd

Co. συσκευών μετάδοσης δύναμης Xinyuan Hengye Guangzhou, ΕΠΕ

 

Καινοτομία, πελάτης πρώτα.

 

Guangzhou Xinyuan Hengye Power Transmission Device Co., Ltd
<-Video Images->
Στοιχεία Εταιρίας:
Κύρια Αγορά: Νότια Αμερική, Ανατολική Ευρώπη, Ανατολική Ασία, Νοτιοανατολική Ασία, Μέση Ανατολή
Είδος Επιχείρησης: Κατασκευαστής, Εταιρεία Εμπορίας
Μάρκες: XYPE Αριθμός Υπαλλήλων: 201~300
Ετήσιες πωλήσεις: 50 Million-100 Million Ιδρύθηκε Έτος: 2001
Εξαγωγή pc: 60% - 70%
Γύρος εργοστασίων > Ποιοτικός έλεγχος >
Εισαγωγή

Διαμορφωμένη το 2001, η Co. συσκευών μετάδοσης δύναμης Guangzhou Xinyuan Hengye, ΕΠΕ ειδικεύεται στην κατασκευή των εξαρτημάτων γραμμών μετάδοσης δύναμης υψηλής τάσης, καθώς επίσης και την έρευνα και την ανάπτυξη στις σχετικές περιοχές. Η επιχείρησή μας βρίσκεται σε Zengcheng Yonghe, στο ανατολικό μέρος Guangzhou, με το άριστο περιβάλλον και την κατάλληλη μεταφορά.

Κατά τη διάρκεια των ετών ανάπτυξης, έχουμε καθιερωθεί βαθμιαία ως έναν από τους πρωτοπόρους στην αγορά, εξ αιτίας της ιδιαίτερα ανταγωνιστικής δύναμής μας στην τεχνολογία υψηλής τάσης, τις πλήρη μονάδες παραγωγής και το εργατικό δυναμικό.

 

 

Εργατικό δυναμικό


Κερδίζουμε την ειδική υπερηφάνεια ή την Ε&Α και τις Ομάδες Διοίκησης. Τώρα έχουμε περίπου 326 μέλη προσωπικού, περισσότερο από 30,6% οποίοι είναι καταρτισμένοι μηχανικοί και τεχνικοί, εκτός από 34 προσωπικό Ε&Α. Η εκτενής πείρα μας κυμαίνεται από το μηχανολόγο μηχανικό, την κορώνα, το ηλεκτρικές σχέδιο και τη δοκιμή προϊόντων, ως τη διαδικασία παραγωγής.

 

 

Σειρά προϊόντων

 

Η εστίαση επιχείρησης στην ανάπτυξη και την παραγωγή των συναρμολογήσεων και των αγωγών για την τάση από 110kV σε 1000kV. Είχε παράσχει περίπου 10 γραμμές μετάδοσης για 800kV μέχρι 1000kV σε εσωτερικό. Για oversea την αγορά, είχε παράσχει στο Βιετνάμ (220kV&500kV), την Ινδία (400kV&765kV), την Πολωνία (110kV σε 400kV), το Πακιστάν, το Μπανγκλαντές, τη Συρία, την Παραγουάη, κ.λπ.

Για να εξασφαλίσουμε ποιοτικά προϊόντα, έχουμε συσσωρεύσει την εμπειρία στο σχεδιασμό και την παραγωγή των συναρμολογήσεων ηλεκτρικής δύναμης, των ηλεκτρικών συναρμολογήσεων υποσταθμών, και των υπερβολιών υψηλός προϊόντων μετάδοσης ισχύος τάσης. Τα σημαντικά προϊόντα μας περιλαμβάνουν τις ανθεκτικές στη θερμότητα συναρμολογήσεις ηλεκτροφόρων καλωδίων 500kV, τις συναρμολογήσεις ηλεκτροφόρων καλωδίων εξοικονόμησης ενέργειας, τις φιλικές προς το περιβάλλον συναρμολογήσεις ηλεκτροφόρων καλωδίων, και τις συναρμολογήσεις γραμμών μεγάλου υψομέτρου. Κάνουμε επίσης την έρευνα και την ανάπτυξη στις σχετικές περιοχές.

Κατά τη διάρκεια των ετών ανάπτυξης, έχουμε παράσχει τις συναρμολογήσεις γραμμών για την περιοχή ισχυρής χιονόπτωσης, τις υπερβολιές υψηλός συναρμολογήσεις γραμμών εναλλασσόμενου ρεύματος τάσης 750kV, τις υπερβολιές υψηλός συναρμολογήσεις ΣΥΝΕΧΏΝ γραμμών τάσης 800kV, και τις υπερβολιές υψηλός συναρμολογήσεις γραμμών εναλλασσόμενου ρεύματος τάσης 1000kV. Τα προϊόντα μας υποδεικνύονται για να χρησιμοποιηθούν στα εθνικά μεγάλα προγράμματα μετάδοσης δύναμης, όπως η τρεις μετάδοση δύναμης φαραγγιών και δύση-ανατολής, και εξάγονται σε πολλές ξένες χώρες στη Μέση Ανατολή και μέσος και τη Νότια Ασία. Εκτός από αυτό, παρέχουμε τα μεταβλητά και προσαρμοσμένα προϊόντα σύμφωνα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών μας.

 

Είμαστε ένα ISO9001: 2000 επικυρωμένη επιχείρηση. Όλα τα κατασκευασμένα προϊόντα έχουν εξεταστεί λεπτομερώς σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα πριν από την αποστολή. Τα σημαντικά διοικητικά σχέδια, οι προηγμένες τεχνικές παραγωγής, και ο τυποποιημένος εξοπλισμός δοκιμής και οι διαδικασίες χρησιμεύουν ως η βάση της σταθερής αναζήτησής μας προς μηά ατέλεια.

 

 

Η εν πλήρη κυριότητα θυγατριίδα Co. τεχνολογίας καλωδίων Fogang Xinyuan Hengye επιχείρησης, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο «Fogang Xinyuan») ως κύριο σώμα για να διεξαγάγει την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις του προσαραγμένου αγωγού πυρήνων ινών άνθρακα. Το Fogang Xinyuan καθιερώθηκε το Νοέμβριο του 2009 με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 76.000.000 RMB, το οποίο βρέθηκε στο δρόμο δυτικού Yingfo, κωμόπολη Shijiao, περιοχή Fogang, πόλη Qingyuan.

 

Το Fogang Xinyuan είναι ο σόλο κατασκευαστής για τον αγωγό ACMCC (Multi-strand πυρήνας ινών άνθρακα αγωγών αλουμινίου) στην Κίνα. ACMCC σχεδιάζεται για τη διπλή ικανότητα της μετάδοσης δύναμης. Οι αγωγοί ACMCC μπορούν να καλύψουν τις απαιτήσεις ASTM, το EN, οι BS και το IEC κ.λπ. Fogang Xinyuan έχουν επίσης ένα πλήρες σύνολο ανεξάρτητων δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας της διαδικασίας παραγωγής, των εξοπλισμών παραγωγής και της δομής προϊόντων για τον αγωγό ACMCC.

Ιστορία

Η Co. συσκευών μετάδοσης δύναμης Xinyuan Hengye Guangzhou, ΕΠΕ ήταν καθιερώνει το 2001. Προκειμένου να επεκταθεί η διαχείριση, πλήρες σύστημα μεριδίου για να αλλάξει το σύστημα το Σεπτέμβριο του 2011, η επιχείρηση περιλαμβάνει μια συναρμολόγηση ηλεκτρικής δύναμης, ένα ηλεκτρική ηλεκτρική καλώδιο καλωδίων και μια εισαγωγή και το εξαγωγικό εμπόριο.

 

Με την επιχείρηση που επεκτείνεται στο καλώδιο καλωδίων, την ενέργεια - το σύνθετο καλώδιο πυρήνων ινών άνθρακα αποταμίευσης και τις συναρμολογήσεις, τους μονωτές, την επιχείρηση εισαγωγών και εξαγωγής, Guangzhou Xinyaun Hengye έχει μετασχηματίσει σε μια περιεκτική επιχείρηση, και αξιολογημένος ως υψηλή τεχνολογία το 2008.

 

Στις 3 Απριλίου 2012, η κινεζική αρχή βιομηχανίας δύναμης της επιχειρηματικής ομοσπονδίας ηλεκτρικής δύναμης της Κίνας της τεχνικής αξιολόγησης, κατέληξε στο συμπέρασμα ότι ο multi-strand αγωγός πυρήνων ινών άνθρακα αγωγών αλουμινίου και οι ενισχυτικές συναρμολογήσεις που ερευνήθηκαν και που αναπτύχθηκαν από Fogang Xinyuan «κάλυψαν το εσωτερικό κενό και έφθασαν στο διεθνές προηγμένο επίπεδο».


Το Φεβρουάριο του 2016, η αίτηση του multi-strand αγωγού μετάδοσης πυρήνων ινών άνθρακα αγωγών αλουμινίου Fogang Xinyuan στο πρόγραμμα γραφείων παροχής ηλεκτρικού ρεύματος Haikou έχει πρόσβαση στο «πρώτο βραβείο της επιστημονικής και τεχνολογικής προόδου» του νότιου πλέγματος δύναμης της Κίνας και έχει λάβει το τρίτο βραβείο του βραβείου καινοτομίας ηλεκτρικής δύναμης της Κίνας του 2016.


Στις 29 Απριλίου 2016, αξιολογήθηκε από την κοινωνία ηλεκτρικής εφαρμοσμένης μηχανικής της Κίνας, το επιτακτικό ακαδημαϊκό όργανο της ηλεκτρικής βιομηχανίας στη χώρα μας. Το συμπέρασμα ήταν ότι ο προσαραγμένος σύνθετος υπερυψωμένος αγωγός ινών άνθρακα και οι ενισχυτικές συναρμολογήσεις που παρήχθησαν από Fogang Xinyuan έφθασαν στο διεθνές προηγμένο επίπεδο συνολικά, η σύνθετη τεχνολογία πτύχωσης αγωγών μετάδοσης πυρήνων ινών άνθρακα έχει φθάσει στο διεθνές προηγμένο επίπεδο. «

Υπηρεσία

Η Co. συσκευών μετάδοσης δύναμης Xinyuan Hengye Guangzhou, ΕΠΕ είναι αρχικός εσωτερικός επαγγελματικός κατασκευαστής της ηλεκτρικής δύναμης fittinfg και του εξαρτήματος καλωδίων. Τα κύρια προϊόντα μας είναι συναρμολογήσεις υλικού ηλεκτρικής δύναμης, υπερυψωμένος αγωγός, μονωτής πυρήνων ινών άνθρακα υπερυψωμένος αγωγός, καλώδιο τροφοδοσίας και με την εγκεκριμένη ποιότητα που συμμορφώνεται με ISO9001/2000.

 

Η υπηρεσία πλεονεκτήματός μας:

 

1. Έχουμε την αναπτυσσόμενη και σχεδιάζοντας ομάδα μας, οι οποίοι εξασφαλίζουν τα τεχνολογικά και innoative προϊόντα μας για τους πελάτες!!!

2. Για οποιουσδήποτε πελάτες που έχουν τη νέα ιδέα για μερικά προϊόντα, ακριβώς ξέρτε, μπορούμε σύμφωνα με την ιδέα σας να παρέχουμε ένα μοναδικό σχέδιο των προϊόντων!!!

3. Για οποιουσδήποτε πελάτες που μας στέλνουν τα δείγματα μερικών προϊόντων, θα σχεδιάσουμε και θα αναπτύξουμε καλύτερα βασισμένοι στα δείγματα!

4. Μπορούμε σύμφωνα με το σχέδιο οποιουδήποτε πελάτη να κάνουμε το δείγμα για τους.

5. Είμαστε κατασκευαστής, εργοστάσιο, έτσι έχουμε τη δυνατότητα της μαζικής παραγωγής.

 

Τεχνική υποστήριξη

 

Τα προϊόντα μας συμμορφώνονται με το IEC, GB/T, ASTM, το ISO, κ.λπ., πρότυπα για να εκτελέσουν την παραγωγή, και η μηχανή είναι όλες παραγωγής εξοπλισμένη με το προηγμένο σύστημα, όλοι οι εργαζόμενοί μας είναι πεπειραμένοι και ειδικευμένοι.

 

 

Μετά από την υπηρεσία πωλήσεων 

 

Η εργαζόμενη ομάδα μας και η ομάδα πωλήσεων μπορούν να εγγυηθούν μια υπηρεσία μεταπώλησης γρήγορης και υψηλής αποδοτικότητας για το προϊόν μας που πωλείται παντού του σφαιρικού.

GZ Xinyaun Hengye έχει ένα πλήρες σύστημα ανεφοδιασμού για τα υλικά και τα μέρη, τα οποία μπορούν να εγγυηθούν την απαίτηση της επιχείρησης των εξαρτημάτων προϊόντων.

 

Υπηρεσία μεταφορών

 

Η Κίνα που στέλνει, ομάδα DHL Cosco, Fedex είναι οι καλοί συνεργάτες μας, η οποία μια εγγύηση η γρήγορη και ασφαλής παράδοση στο χέρι του πελάτη.

 

Η ομάδα μας

Κίνα Guangzhou Xinyuan Hengye Power Transmission Device Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 0

 

Κίνα Guangzhou Xinyuan Hengye Power Transmission Device Co., Ltd Εταιρικό Προφίλ 1

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας