Κίνα Αγωγοί κραμάτων αλουμινίου κατασκευαστής

Υπαίθριο/εσωτερικό κιβώτιο λήξης οπτικών ινών για OPGW με την πλήρη δομή εξαρτημάτων

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: HENVCON
Πιστοποίηση: CEPRI
Αριθμό μοντέλου: TJZ

Λεπτομερής ενημέρωση

Υψηλό φως:

adss συναρμολογήσεις

,

πλαστικό κοινό κιβώτιο

Περιγραφή προϊόντων

Τελικό κιβώτιο για OPGW

 

Το τελικό κιβώτιο είναι uesd κυρίως για την οπτική τελική σταθεροποίηση καλωδίων ινών, η τήξη το οπτική καλώδιο και η πλεξίδα ινών, η αποθήκευση και η προστασία της διατηρημένης οπτικής ίνας. Γενικά, το τελικό κιβώτιο περιλαμβάνει δύο δομές απόδοσης, κάποια είναι πλήρης δομή εξαρτημάτων, και άλλη είναι κενή δομή αντιστοιχιών.

 

 

Είμαστε ένα ISO9001: 2000 επικυρωμένη επιχείρηση. Όλα τα κατασκευασμένα προϊόντα έχουν εξεταστεί λεπτομερώς σύμφωνα με τα εθνικά πρότυπα πριν από την αποστολή. Τα σημαντικά διοικητικά σχέδια, οι προηγμένες τεχνικές παραγωγής, και ο τυποποιημένος εξοπλισμός δοκιμής και οι διαδικασίες χρησιμεύουν ως η βάση της σταθερής αναζήτησής μας προς μηά ατέλεια.

 

 

Η εν πλήρη κυριότητα θυγατριίδα Co. τεχνολογίας καλωδίων Fogang Xinyuan Hengye επιχείρησης, ΕΠΕ (εφεξής καλούμενο «Fogang Xinyuan») ως κύριο σώμα για να διεξαγάγει την έρευνα και την ανάπτυξη, την παραγωγή και τις πωλήσεις του προσαραγμένου αγωγού πυρήνων ινών άνθρακα. Το Fogang Xinyuan καθιερώθηκε το Νοέμβριο του 2009 με ένα καταχωρημένο κεφάλαιο 76.000.000 RMB, το οποίο βρέθηκε στο δρόμο δυτικού Yingfo, κωμόπολη Shijiao, περιοχή Fogang, πόλη Qingyuan.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

Μπορεί να είσαι σε αυτά